Praktijk

Ronald McDonald Huis

In het Ronald McDonaldhuis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina KinderZiekenhuis of het Prinses Maxima Centrum. Als je net bevallen bent kan het ook zijn dat je hier terecht komt. 

Samen met Naviva Kraamzorg is verloskundige Roos Emmelot het vaste gezicht voor de medische controles van jou als kraamvrouw in de eerste 8 tot 10 dagen na de bevalling. 

Daarnaast is er natuurlijk uitgebreid aandacht voor het feit dat jullie baby veel te vroeg geboren is en/of intensieve zorg en bewaking nodig heeft. Met o.a. het lactatiekundig team en maatschappelijk werk vanuit het WKZ zoeken we naar welke zorg jullie het beste past in deze ingrijpende periode. 

Ligt jullie baby opgenomen in het WKZ en logeer je zelf in het Ronald McDonaldhuis?

Laat het mij weten via (06) 14 375 203  zodat ik samen met Naviva Kraamzorg bij jullie langs kan komen.  

Kinderafdelingen WKZ

Als gezonde kraamvrouw kan het ook zijn dat je mag “inroomen” bij je baby die opgenomen ligt op één van de kinderafdelingen in het WKZ zoals afdeling Leeuw of Papegaai. Voor jou als kraamvrouw is er dan geen medische zorg of kraamzorg. Ook hier kan ik bij jullie langskomen samen met Naviva Kraamzorg om te ondersteunen. 

Ik werk nauw samen met het team van Verloskundige Praktijk Zeist en het WKZ. Onder andere met intercollegiale toetsing en bij- en nascholing vinden we elkaar.

Mocht je mij met spoed nodig hebben en niet te pakken krijgen bel dan met het geboortecentrum van het WKZ.